29 aug 2016

Verslag van onze deelname op de Olympic Experience

Wat vonden de bezoekers van de Box full of hopes & dreams

Van 6 t/m 21 augustus 2016 werd op het strand van Scheveningen de Olympic Experience georganiseerd. Een event dat volledig in het teken stond van de Olympische Spelen in Rio. Bezoekers van het event konden de Olympische Spelen ervaren door deel te nemen aan allerlei leuke sportactiviteiten of door rustig te kijken naar de grote schermen met daarop onze Nederlandse sporters actief in beeld. Tijdens dit event konden bezoekers ook een kijkje nemen in onze Box full of hopes & dreams©.

Het team van de Box full of hopes & dreams© was gedurende het event op 5 specifieke dagen aanwezig om voorbijgangers te woord te staan en hen uit te leggen wat de impact kan zijn.

Partnerdag

Partnerdag BFOHD Olympic ExperienceOp 10 augustus vond de partnerdag plaats. Alle partners die het fysieke platform ‘Field in a box™’ van de Box full of hopes & dreams© mogelijk maken, arriveerden bij de Box om geïnterviewd te worden door het P+ magazine. Dit magazine is gericht op alles wat met maatschappelijk verantwoord ondernemen te maken heeft. Alle partners deden daarnaast ook een kort woordje voor de camera over hun rol in Field in a box™ en hoe belangrijk het is dat zo’n project in kansarme landen terecht komt.

 

Voorbijgangers nemen een kijkje, laten zich informeren en geven hun mening

Naast de hiervoor benoemde partnerdag, stond diezelfde dag en de resterende dagen vooral in het teken van de bezoekers van de Olympic Experience om gezellig langs te komen bij de Box en hen te informeren en enthousiasmeren. Op de dagen dat wij als team aanwezig waren, was het stralend zonnig weer, wat direct zorgde voor een heerlijk sfeertje. Veel mensen kwamen spontaan langs en vroegen geïnteresseerd wie wij waren en wat de Box full of hopes & dreams© precies is. Het was erg leuk om alle enthousiaste reacties aan te horen en het feit dat mensen het initiatief fantastisch vonden. Ook onze kleurrijke zitzakken werden optimaal benut en ook hier kwamen veel leuke reacties op.De selfiewand en onze drinkfles

Global Goals tijdens Olympic Experience BFOHDBezoekers die een kijkje kwamen nemen bij onze Box full of hopes & dreams©, waren al snel bereid om een leuke foto te maken voor onze selfiewand. Hier konden zij een bord uitkiezen met daarop één van de 17 VN doelen waaraan de Box bijdraagt. Het was vooral leuk om te zien, dat kinderen en ouders samen echt de moeite namen om de doelen goed te lezen, voordat zij een keuze maakten voor een specifiek doel. Zodra een bord met daarop een doel gekozen was, werd er een foto gemaakt. Deze foto werd dan door de bezoeker gedeeld op één van onze social media kanalen als Facebook, Instagram of Twitter, met daarbij een leuke omschrijving en de #mypositivemessage. Daarna ontvingen de bezoekers een leuke drinkfles met ons eigen logo erop.

Kortom, mensen wilden erg graag bijdragen aan ons initiatief door iets te delen op social media of ons te liken of volgen op social media.

 

Onze conclusie over de dagen op het event

Samengevat kan er geconcludeerd worden dat het een zeer geslaagd, gezellig en sportief evenement was. Het team van de Box full of hopes & dreams© wil daarom ook iedereen bedanken voor alle leuke enthousiaste reacties en betrokkenheid rondom ons initiatief! Naast dit evenement gaat de Box full of hopes & dreams natuurlijk gewoon door om zoveel mogelijk hoop en dromen in de wereld te verzamelen op onze website, met de hoop dat er op die locaties ooit een Field in a box wordt gerealiseerd. Steun jij het initiatief Box full of hopes & dreams? Laat dan jouw stem horen op één van onze social media kanalen! Daarnaast kun je ook nog via onze website aangeven waar op de wereld jij graag een Field in a box™ tot werkelijkheid ziet komen.

Toon venster